JamHub – studio de repetitii mut.

 

De nenumarate ori am auzit de problema lipsei unei sali de repetitii pentru formatii in formare sau in plina „ascensiune”. Eu personal cu formatia am fost “izgoniti” de doua ori din diferite locatii din cauza plangerilor facute de vecini in legatura cu zgomotul. Zgomot pentru ei, dulce muzica pentru noi…

Ideea e ca, oricat de incet ai canta, pentru cineva acolo inca e zgomot si asta nu-i bine. Aceasta problema este intalnita de foarte multa lume, nu numai la noi in tara ci in toata lumea. Ei bine cineva s-a gandit sa si faca ceva in privinta asta, si asa a luat nastere  JamHubstudio de repetitii mut.

JamHub Tourbus

 

Ce este JamHub: JamHub este o unitate care permite conectarea simultana a mai multor instrumente pe mai multe canale, asemanator unui mixer, cu monitorizare individuala pe fiecare canal prin casti, cu nenumarate posibilitati.

Scopul: Scopul lui JamHub este de a permite unei trupe sa exerseze oriunde, oricand incepand cu: dormitor, camera de hotel, garaj, camera de camin, chiar si in baie daca acolo se simt confortabil, la orice ora fara a deranja in vre-un fel sau altul vecini, parinti, autoritati sau oricine s-ar simti deranjat.

 

JamHub vine in 3 varinate:

 

JamHub Bedroom care poate suporta pana la 5 muzicieni. 15 intrari audio si 5 iesiri de casti. O iesire separate pentru telcomanda “SoleMix”. Efecte de tip reverb, delay, etc

JamHub Greenroom care poate suporta pana la 7 muzicieni si 21 de intrari audio. 7 iesiri de casti si patru de telecomanda SoleMix din care una este inclusa in pachetul standard. Pe langa toate acestea mai are si Phantom Power pentru microfoane condenser si conexiune USB. Efecte.

JamHub TourBus care poate suporta pana la 7 muzicieni. 21 de intrari audio si 7 iesiri de casti. Patru telecomensi SoleMix din care 2 incluse in pachetul standard. Phantom Power, USB si Recorder personal care scrie pe un card SD RAM (card 4 Gb inclus) Metronom si efecte.

SoleMix este o telecomanda cu cablu pentru cei care nu au acces la consola centrala, ca de ex tobari sau clapari.

 

Cu JamHub se pot face o multime de chestii interesante ca de exemplu inregistrari live pentru controlul ulterior. Inregistrezi repetitia, observi greselile, repari…

Cu JamHub poti avea un control separat de monitorizare in casti fata de semnalul care iasa pentru inregistrare si fata de celalat coleg de trupa. Ceea ce aude un membru al trupei in casti nu trebuie sa auda toti. Fiecare isi face “mixul” pe placul lui. Pe langa acestea enumerate de mine mai sunt multe alte caracteristici si optiuni interesante.

In SUA modelele se vand cu:

JamHub Bedroom299 USD

JamHub GreenRoom499 USD

JamHub TourBus699 USD

Multe functii interesante si folositoare fac din aceasta unitate o unealta foarte folositoare oricarei trupe care nu isi permite un studio propriu sau ore platite in studio, si categoric benefica celor care nu isi gasesc sala de repetitii potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.