SHURE lanseaza SRH750DJ, casti cu destinatia DJ

Shure introduc pe piata un nou model de casti profesionale pentru aplicatii de DJ, si anume SRH750DJ. casti shureAcestea se alatura celorlaltor modele din familia de casti si anume: SRH840, SRH440, si SRH240, aceste modele fiind deja pe piata cu destinatia home recording si profesional recording. Cu aparitia acestora, Shure completeaza linia de casti profesionale si home use.

Cei 80 de ani de experienta in pro audio a celor de la Shure se simte si in constructia castilor profesionale de dj SRH750DJ care livreaza atat o calitate audio exceptionala, cat si confort si durabilitate. Castile sunt echipate cu difuzoare de 50mm concepute sa livreze un volum mare pe frecventele joase si un raspuns extins pe frecventele inalte, si deasemenea sa ofere un volum general maxim, optim pentru aplicatile profesionale de Dj.

Dj-i profesionisti au o cerinta unica cand vine vorba de casti, si anume sa livreze un volum mare de bass si un raspuns extins in frecventele inalte, aspect esential pentru a permite mixaje precise in medii galagioase, ca de ex cluburi sau discoteci. Exact in acest scop sunt concepute si castile Shure SRH750DJ. Acestea se pot folosi doar pe o ureche sau pe ambele, avand posibilitatea de impachetare. Acestea au completat familia de casti de la Shure, care au atins un balans foarte bun intre confortabilitate si durabilitate, oferind artistilor, dj-ilor si a inginerilor de sunet, un sunet premium pentru o varietate de uzuri, de la simpla ascultare pana la monitorizare si mixaj.

Specificatii   SRH750 DJ

* Difuzor de 50mm conceput special sa livreze joase puternice si inalte extinse

* Putere de intrare de maximum 3,000mW  optimizat pentru folosirea cu mixere de dj

* Posibilitate de impaturire si folosinta pe o singura ureche

* Circumaurale cu spatele inchis optime pentru folosirea in spatii galagioase

* Perinite de ureche inlocuibile pentro o viata mai lunga

* Cablu detasabil de 3 m spiralat

* Husa de protectie sau pentru pastrare cand nu sunt folosite

Castile profesionale de Dj Shure SRH750DJ vor fi disponibile pentru consumatori incepand cu a doua jumatate a lunii noiembrie, vor costa in jur de 150$ si le veti putea gasi la dealerii oficiali Shure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.