Noul membru al familiei Blue Sky, SAT 265

De curand Blue Sky au lansat cel mai nou membru al familiei, satelitul SAT 265, monitor near field activ de putere mare, conceput sa faca echipa perfecta cu noul SUB 212 pentru a oferi o calitate si o acuratete excelenta intr-un sistem full range de monitorizare.

SAT 265 este un monitor tri-amplificat de 300W, near field, echipat cu 2 woofere hemisferice de 6,5” si un tweeter de 1” dual ring. Fiecare difuzor este amplificat de catre un amplificator low distorsion de 100W. SAT 265 poate livra fara efort un sound cu un raspuns in frecvente intre 80Hz si 30kHz /-3dB (200Hz – 15kHz  /-1.5dB). Acesta este compatibil cu subwoofer-ele SUB 15 Universal, SUB 212, SUB 12 si BMC. Pe panoul spate al satelitului veti gasi controale pentru “full space” ( in cazul in care sunt amplasate in camera) sau “half space” (in cazul in care sunt amplasate in perete). Pe langa acestea mai are si control de nivel pentru frecventele inalte si deasemenea pentru diferite setari de gain.

Casino s im Internet nicht mehr verkaufen, denn Sie sind sich diesen mit gro?er Wahrscheinlichkeit bereits bewusst, wie etwa die komfortable Moglichkeit, von zu Hause aus zu spielen, die zahlreichen Bonusaktionen der Anbieter und die unzahligen Spiele, die rund um die Uhr gespielt werden konnen. src=”https://www.soundcreation.ro/blog/wp-content/uploads/2009/10/BlueSky_Sat265c-1024×551.jpg” alt=”BlueSky_Sat265c” width=”536″ height=”287″ />

” Sat 265 a fost pasul logic care trebuia facut in procesul de dezvoltare a monitoarelor Blue Sky. Sigurul lucru care il puteam face sa imbunatatim Sat 6.5 (sky system one) a fost sa il facem sa „cante” mai tare, si asta am si facut.”

Chris Fichera Vicepresedinte Blue Sky

Subwoofer-ul devenind o componenta principala din sistemul de monitorizare, permite lui Sat 265 sa fie pozitionat in asa fel incat sa aibe cea mai buna imagine, iar sub-ul sa fie pozitionat in asa fel incat sa aibe un raspuns cat mai bun. Usurand sarcina lui Sat 265 de a mai reproduce frecventele joase inseamna ca designul de cutie sigilata a satelitului se poate combina cu electronica sofisticata de management al basului, pentru a asigura o tranzitie lina intre Sat 265 si Sub. Toate astea contribuie la un sound precis, full range.

BlueSky Sat 265 BlueSky Sat 265

Acest model va fi disponibil si la noi incepand cu a doua jumatate a lunii noiembrie si va costa undeva in jurul sumei de 1500 USD per bucata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.