Groovemaker, Aplicatie iPhone de la IK Multimedia

groovemakerIK Multimedia lanseaza cea mai noua aplicatie pentru iPhone si iPod Touch si anume Groovemaker. Aplicatia se foloseste pentru a crea si impartasii muzica electronica, dance, hip hop, in timp real, la fel ca un Dj profesional sau un producator muzical. GrooveMaker va ofera noi moduri de a creea muzica cu ajutorul loop-urilor.

Datorita tehnologiei patentate “groove generator” puteti automat mixa sutele de loop-uri incluse in cele 8 piste disponibile, in moduri nelimitate, toate astea cu o singura atingere. Cu GrooveMaker puteti crea piese intregi, sountrack-uri ambientale, chiar si muzica de film. Si este atat de usor de invatat incat veti ajunge sa va creati piesele in cateva minute.

Remixatul in GrooveMaker se face in timp real fara sa trebuiasca sa opriti muzica. Puteti adauga, sterge sau inlocui loop-uri simple sau multiple in timp ce ascultati, deci nu este nimic care sa va intrerupa rimtul creativ.

GrooveMaker este foarte simplu de utilizat,  si datorita functiei “drag and drop” aveti controlul total al muzicii d-voastra. Alegeti un ritm de toba, adaugati un riff de bass, condimentati cu cateva linii melodice ritmice, cateva efecte si o tema de lead. Rasfoiti intre mii de loop-uri si alegeti-le pe cele care va plac. Schimbati tempo-ul piesei fara a o opri. Apoi salvati-o si o puteti exporta catre Pc-ul sau Mac-ul d-voasta prin conexiune wireless.

GrooveMaker

Deocamdata exista 4 versiuni ale GrooveMaker-ului incluzand o versiune gratuita cu 125 de loop-uri.

Pe langa asta mai exista o versiune de club cu 189 de loop-uri care costa doar 5 USD. GrooveMaker Hip Hop contine 315 loop-uri din stil, iar GrooveMaker House contine 315 loop-uri. Atat versiunea hip-hop cat si versiunea house costa la Apple App store doar 10 USD. In viitor vor fi disponibile inca 4 versiuni de GrooveMaker si anume: Techno, Trance, Drum`n`bass si Electro.

Aveti mai jos cateva prezentari video ale aplicatiei.

1: Prezentare Generala

2: Start

3: Controlul mix-ului

4:Remix de la zero

5: Control al tempo-ului

6: Construiti mix-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.