Testdrive gratuit cu noul Record de la Propellerhead

Propellerhead Software anunta ca pana in data de 09 septembrie 2009 muzicienii vor putea testa gratuit noul software al companiei numit Record.propellerhead-record Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul www.recordyou.com si sa cereti un cod de invitatie sau puteti folosi chiar un cod de la un coleg sau alt utilizator. Pentru cei ce nu stiu: Record este un nou software de inregistrari produs de creatorii celebrului Reason, un software facut pentru muzicieni si nu pentru ingineri de sunet, complet si gata de folosit direct din cutie.

Record are un numar nelimitat de piste audio, efecte de renume ca de ex varinata virtuala a POD-ului de la Line6 atat pt chitara cat si pt bass,cat si echipament complet de mixat modelat dupa legendarul SSL 9000K. O caracteristica foarte interesanta este ca Record iti permite sa inregistrezi un instrument sau toata formatia la un tempo si pe urma sa redai inregistrarea la altul calitatea pastrundu-se foarte buna. Record vine cu o interfata foarte simpla de folosit si intuitiva facuta dupa cum spuneam pentru muzicienii de rand, nu pentru inginerii de sunet, cu foarte multe functii interesante care va pot usura munca si va vor permite sa va concentrati asupra muzicii.

Deci daca ai o trupa in garaj si vrei sa inregistrezi capodoperele compuse, Record este unealta perfecta pentru lucrul acesta. Foarte simplu de folosit, acesta nu va sta in calea creatiei trupei ci din contra va poate chiar inspira.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul producatorului la www.propellerheads.se

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.