RME Fireface UFX [VIDEO]

imagesRME a lansat de curand ultima creatie in materie de placi de sunet si anume Fireface UFX. Aceasta are o sumedenie de caracteristici noi printre care cea mai importanta din ele este conexiunea atat prin FireWire 400 cat si prin USB 2.0.

RME Fireface UFX va ofera 60 de canale audio, 4 preamplificatoare „Micstasy” , convertoare ce functioneaza la 192 kHz, latenta foarte joasa precum si un ecran lcd de rezolutie mare cu functionalitate standalone.

Pe langa acestea mai are conexiune AES/EBU  I/O, 2 canale ADAT I/O, si functie de TalkBack.

Acestea sunt doar cateva din caracteristicile lui RME Fireface UFX, o interfata audio cu adevarat profesionala.

RME_fireface_ufx_0

RME_fireface_ufx_2_0

Clip video cu despachetarea primei bucati de Fireface UFX din UK, ajunsa ieri 13.10.2010

4 comentarii la „RME Fireface UFX [VIDEO]

  • 14 octombrie 2010 la 2:14 pm
    Permalink

    Zvonurile umblau pe Gearslutz de UFX, dar cand am observat ca a aparut, mi-au filat lampile ca unui copil in magazinul de dulciuri. Vreau si eu una!
    Nu stiu de ce sunt lacom… ca ma descurc excelent cu ECHO Audiofire PRE8.

    Umbla vorba prin sat ca ar fi pe masura lui ULN8 de la Metric Halo.

  • 16 octombrie 2010 la 8:23 pm
    Permalink

    Limpede e făcută să concureze ULN si Orpheus dar, după părerea mea, la modul de a acapara sectorul de public care si-ar dori genul respectiv de set de functii la un prag de pret inferior. Sincer nu cred că RME au convertoare de acelasi calibru la mai mult decât jumătate de pret.

    Noul mixer RME aduce către mixerul din metric Halo-uri (compresie, eq), iar conexiunea AES este super binevenită si clar vizează sectorul profesional (majoritatea plăcilor nu au decăt spdif). Când am luat ULN-2 un factor esential a fost conexiunea AES pt a putea folosi convertoare externe.

    Si uite-asa moare firewire 800…

  • 24 decembrie 2010 la 3:47 am
    Permalink

    Oare aceasta noua placa de la Rme are aceleasi convertoare ca si Fireface 800 ? Inafara strategiei de marketing… 100 de functii noi bla bla bla , a pus cineva mana pe ea , sunt curios daca are ceva imbunatatiri semnificative fata de mai vechia Fireface 800 .

  • 28 decembrie 2010 la 7:54 am
    Permalink

    Sigur că nu-s chiar aceleasi, dacă nu mă însel conversia e „împrumutată” din convertoru lor stand alone, nu stiu cum îi zice, iar preampurile îs luate din Micstasy.

    Nu m-as astepta la vreo diferentă semnificativă între ff800 si ufx, mai degrabă la un fel de aceeasi Mărie cu altă pălărie. La urma urmei e RME, nu cine stie ce convertor, adică functii multe pe bani putini. Conversia de înaltă fidelitate costă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.