Tratament acustic DIY [VIDEO]

RALDST-LARGETratamentul acustic este un aspect pe care multi posesori de home studio nu il iau in considerare, sau daca il iau , il interpreteaza gresit. Cand spun il interpreteaza gresit ma refer la faptul ca acestia inteleg prin tratament acustic aplicarea de burete cofrat pe fiecare centimetru patrat de perete pe care il gasesc. Acest lucru este gresit, si daca vreti sa aflati mai multe va rog sa cititi seria de articole despre tratament acustic si antifonare

Postul de astazi are ca scop exemplificarea diferentelor intre o camera tratata si una netratata acustic.

In clipul de mai jos veti vedea un tip care si-a facut singur tratament acustic si care exemplifica diferentele de sound intre camera inainte de tratament si dupa.

Recomand ascultarea la casti a acestor clipuri pentru a simti diferentele!

Ca sa observati o diferenta mai evidenta intre un spatiu tratat si unul netratat am va sa mai pun 2 clipuri productie proprie, primul fiind filmat intr-un spatiu netratat iar cel de ai doilea intr-unul tratat acustic.

Va rog sa tineti cont doar de calitatea audio a inregistrarii.

Netratat

Tratat

Va  recomand sa stati alerti ca urmeaza si partea a 4-a din seria de clipuri despre inregistrarea vocala in care subiectul principal va fi tratamentul acustic si inregistrarea intr-un mediu bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.