SM Pro Audio lanseaza produse noi

SM_Pro_Audio-LogoProbabil ca ati auzit deja de M-Patch, controlerul pasiv de volum al celor de la SM Pro Audio. Ei bine acestia au lansat pe piata inca 2 variante derivate din acesta. Este vorba despre M-Patch 2.1 si M-Patch 5.1

Dupa cum va puteti da seama dupa numele celor 2, acestea sunt controlere de monitoare pentru sisteme 2.1 si 5.1.

M-Patch 2.1

Acum vine cu o carcasa schimbata care poate foi folosita atat pe desktop cat si in stativ de rack, M-Patch 2.1 are o varietate mare de functii pentru control de volum, reglare de nivel, mixare si monitorizare, toate astea fara vreo colorare de sunet, acesta fiind total 100% pasiv.

M-Patch 2.1 are abilitatea de a returna semnalul din subwoofer inapoi in el pentru al controla impreuna cu monitoarele stanga si dreapta de la butonul de master volum. In plus butoanele de mute fac posibila auditia cu si fara subwoofer la un switch de A/B.

mpatch21_hires_1

mpatch21_hires_2

M-Patch 5.1

Acesta este conceput sa ofere control analogic asupra sistemelor de monitorizare 5.1 din studio. M-Patch 5.1 are un sistem de switching pasiv cu acuratete incrdibila care in trecut era posibila doar cu echipamente peste 1000 euro. Acesta nu are nevoie de alimentare ca sa functioneze, puterea fiind nevoie doar ca sa alimenteze ledurile indicatoare, controlerul fiind total pasiv.

Un conector cu 25 de pini D-SUB furnizeazasase canale surround si 2 canale stereo, asa ca pe langa un sistem 5.1 la M-Patch se poate conecta si un sistem stereo.

Ajustarea atenuatorului la M-Patch 5.1 se face printr-un sistem de 12 trepte folosind rezistori cu film metalic care elimina probleme pe care le au momentan alte sisteme pasive de control de volum.

mp5.1_hires

mp51_back_hires

Aceste 2 unitati sunt deja disponibile pe piata. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul producatorului


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.