S-a lansat Reason 5 si Record 1.5 !

reason_logo

Asteptarea a luat sfarsit, in sfarsit! Astazi printr-un mail oficial trimis la toti partenerii, Propellerhead Software au anuntat lansarea oficiala a mult asteptatului Reason 5 si Record 1.5. Asta este cea mai mare imbunatatire de pana acum adusa lui Reason. Acesta are instrumente noi si multe functii noi si interesante. mai multe despre acesta puteti citi pe pagina principala al celor de la Propellerhead Software.

propellerhead_reasonrecord_screen

Un comentariu la „S-a lansat Reason 5 si Record 1.5 !

  • 1 septembrie 2010 la 1:23 pm
    Permalink

    Am Reason 5-ul functional si este o investitie care isi merita banii.

    Sincer sa fiu, nu prea folosesc Octo Rex pentru ca nici inainte nu foloseam Rex Player-ul, KONG-ul il folosesc foarte putin, mai mult folosesc tobele acustice care dupaia le procesez printr-un Thor pentru a crea sunete .. ciudate.

    Am beta-ul de Record 1.5 si sincer, am petrecut o noapte intreaga jucandu-ma cu Neptune, si chiar planuiesc sa cumpar Record 1.5 dar momentan nu am bani de el.

    Singurul defect la Reason 5 care este .. au stricat sequencerul si mai mult. In Reason 3 era perfect, in Reason 4 l-au schimbat mult si la inceput ma incurca .. pana a inceput sa-mi placa (comparat cu alte softuri) .. si acum Reason 5 are un sequencer ciudat .. nici nu am testat Blocks pentru ca inca nu sunt obisnuit bine cu sequencerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.