Focusrite Saffire Pro 14 [VIDEO]

47885__Focusrite_NewLogo__Blue_Focusrite, unul din marii producatori de interfete audio, Channel strips, EQ-uri, etc au anuntat lansarea unei noi variante in lantul de interfete Saffire si anume Saffire Pro 14.

Aceasta interfata pe firewire dispune de 6 intrari si 6 iesiri, si  poate fi alimentata ori prin alimentatorul de curent inclus in pachet ori prin firewire.

Panoul frontal gazduieste o pereche de intrari combo Neutrik care conduc semnalul la preamplificatoare . Acestea furnizeaza pana la 60 dB de gain si phantom power la microfoane, sau pot suporta semnal de linie sau instrument pe intrarile de jack. Iesirea de casti dubleaza semnalul audio trimis la iesirile 3 si 4 facand posibila crearea de mixuri de control room.

Saffire pro 14

La fel ca la fratii mai mari, Saffire Pro 14 poate rula la calitate de 24 bit/96kHz si deasemenea vine cu software-ul Focusrite MixControl, care va permite sa rutati orice intrare sau iesire catre oricare dintre iesiri sau intrari.

Pare promitatoare aceasta interfata, pretul ei fiind undeva pe la suma de 230 euro. Mai multe detalii va vom putea furniza cand o vom primi si noi si implicit testa. Pana atunci nu avem decat sa ne uitam pe fotografii si la clipuri de prezentare.

Mai multe detalii pe pagina Producatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.