Video de prezentare productie proprie!

video-cameraDupa cum am spus in trecut cum ca vom incepe sa producem prezentari video proprii, acum a venit timpul sa punem in aplicare planul nostru. Asadar ne-am inarmat cu o camera, un stativ, un microfon, mult chef de actiune si ne-am pus pe filmat. Asa a luat nastere primul nascut si anume un clip de prezentare al microfonului Audio-Technica AT2020USB.

Pentru moment, skill-ul nostru regizoral si actoricesc este la un nivel amatoricesc dar determinarea si vointa noastra vor schimba toate acestea in viitor. Binenteles pe parcurs vom prezenta o multitudine de echipamente sau instrumente muzicale, speram noi  intr-o maniera cat mai profesionala.  Intre timp asteptam pareri sau  sugestii din partea d-voastra, fie legate de felu de prezentare a echipamentelor  fie sugestii privind ce echipamente sa prezentam.

6 comentarii la „Video de prezentare productie proprie!

  • 6 iulie 2010 la 3:43 pm
    Permalink

    Bravo. Chiar ma bucur ca cineva se osteneste sa faca review-uri si tutoriale in limba romana pentru astfel de produse.

    As incerca si eu sa va ajut cu reviewuri video, daca ar fi nevoie.

  • 6 iulie 2010 la 4:04 pm
    Permalink

    @Marcel. Ne bucuram mult pentru interesul acordat iar review-urile tale sunt binevenite, dealtfel suntem deschisi oricarui tip de colaborare cu cititorii acestui blog. Daca mai este cineva interesat sa ia parte la imbogatirea bazei de informatii a acestui blog, este binevenit sa o faca.
    Toate bune,
    Florin

  • 7 iulie 2010 la 1:36 am
    Permalink

    Bun. Atunci o sa verific ce am eu prin casa gata cumparat si voi verifica daca aveti produsele pe site si o sa fac niste review-uri video la ele.

    La ce adresa de mail sa le trimit?

  • 8 iulie 2010 la 11:30 am
    Permalink

    Pentru inceput imi poti trimite un prim mail pe info(la)soundcreation.ro ca sa am si eu mailul tau. Dupa aceea vom putea comunica mai bine. Multumim inca o data.
    Toate bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.